Chocolatier

Sint-Niklaas, Streek- en hoeveproducten

Tijdens het ambachtelijk weekend zal je door middel van demonstraties kennis maken met de werking van dit ambachtelijk chocolade-atelier. Dit adres is een aanrader en moet zeker op je to do lijstje komen! Chocolade-Atelier Vyverman werd dit jaar opgenomen in de Gault&Millau gids en behoort tot de beste chocolatiers van België en Luxemburg, door de jaren heen won Wim Vyverman meerdere prijzen met zijn creaties.. zo was er in 2017 de beste Belgische chocoladereep - "de Monkey Bar" en de "Granado" praline die door Gault&Millau en Callabaut tot 1 van de 10 beste pralines bekroond werd. In 2018 was er dan de RuBee praline die een zilveren medaille behaalde tijdens de Belgian Chocolate Awards .. redenen genoeg om te komen proeven van al dat lekkers!

Details

Chocolade-Atelier Vyverman x
  • Adres: x
    x Sint-Niklaas
  • +32 473 99 99 96

Locatie

GPX
LOADING ...